Badkamer

Badkamer met leuke tegels

Een badkamer met leuke tegels. Daar ben ik altijd gek op! En omdat wij opzoek zijn naar een nieuwe look voor onze badkamer, ben ik nu constant inspiratie aan het opdoen voor nieuwe tegels en meubels. Bij het zien van deze foto’s werd ik vrolijk, want het is niet zo’n standaard badkamer die overal in showrooms ziet.
De speelse tegels geven de badkamer een leuke uitstraling en zorgen voor een mooi schouwspel. Ook de meubels zijn tijdloos en mooi! Wat vinden jullie ervan?

Badkamer met leuke tegels

Badkamer met leuke tegels

Badkamer met leuke tegels

Badkamer met leuke tegels

2 thoughts on “Badkamer met leuke tegels”

 1. Hele mooie tegel. kun je mij ook vertellen wie de leverancier is?
  alvast bedankt!
  vriendelijke groet
  Aly Sijtema

 2. Mooie tegels! Waar kan ik deze tegels kopen? Wij zouden ze ook graag in huis hebben.

  Vriendelijke groeten
  Carole Giusti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.