Werkplek

Lichte werkplek in huis

Als ik thuis aan het werk ben, vind ik het heerlijk dat het zonnetje schijnt. We hebben thuis erg veel licht inval en daar ben ik super blij mee!
Ook merk ik dat ik dan veel productiever ben dan een donker schemerige dag. Wat licht wel allemaal niet met een mens kan doen, hè? Vandaag wil ik dan ook wat lichte werkplekken aan huis met jullie delen. Kijken jullie mee?

Lichte werkplek in huis

Lichte werkplek in huis

Mooie werkplek

Stuk voor stuk zijn ze allemaal verschillend, maar ze delen één ding gemeen, en dat is dat ze allemaal super licht zijn! Dus heb jij thuis nog een grote loze plek in de woonkamer of slaapkamer? Gebruik deze dan als werkplek en richt deze in zoals jij dat wilt! Grote meubels, kleine meubels, het maakt eigenlijk niet uit, zolang jij er lekker in kan werken!

Lichte werkplek in huis

Lichte werkplek in huis

Lichte werkplek in huis

Lichte werkplek in huis

Lichte werkplek in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.