Woonkamer

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Vandaag wil ik wat foto’s met jullie delen van uitzonderlijke woonkamers. Woonkamers in een ruimte die je niet vaak tegenkomt zoals je dat gewend bent.
Met rare hoeken, muren, ramen of plafonds, maar wat erg mooi is gelukt!
In mijn vorige woning had ik enkel een schuine muur wat door het hele huis liep, in eerste instantie dacht ik; wat moet ik hiermee? Maar uiteindelijk is het me toch gelukt om een goede balans te vinden en er wat moois van te maken. Dus heb jij in je toekomstige woning ook van die rare elementen waar je bang voor bent er niks mee te kunnen? Paniek niet! Deze woonkamers zijn er alleen maar mooier op geworden!

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Uitzonderlijke woonkamer ruimtes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.