Huis inrichting

Art Deco inrichting

Vandaag een aantal Art Deco inrichtingen die ik met jullie wil delen. Deze populaire jaren twintig stijl kan heel mooi zijn mits je dit goed in je interieur toepast. Art Deco is een mengelmoes van veel stijlen en kunststromingen uit de eerste decennia. De stijl wordt vaak gekenmerkt door rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen. Benieuwd? Bekijk dan alle foto’s die ik vandaag voor jullie op een rijtje heb gezet!

Art Deco inrichting

Wel je smaak zijn

Art Deco moet natuurlijk wel je smaak zijn wil je dit toepassen aan je inrichting. Persoonlijk vind ik het super mooi, maar ik zou het niet perse in mijn eigen woning als hoofdstijl willen zien. Ik houd toch meer van een wat warmere interieur!

Art Deco inrichting

Art Deco inrichting

Art Deco inrichting

Art Deco inrichting

Art Deco inrichting

Art Deco inrichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.