Slaapkamer

Bloemige slaapkamer inrichting van Sandy

Dit is de slaapkamer van Sandy. De blogger van “Paint me White”.
Laten we eens kijkje nemen in haar vrouwelijke slaapkamer met een landelijke stijl versierd met oude meubels en bloemige accessoires.

Bloemige slaapkamer van Sandy

Vrolijke slaapkamer

Door gebruik van vintage meubels en de pastel kleuren, straalt Sandy’s slaapkamer een vrolijke en zomerse gevoel uit. Iedereen die van Laura Ashley-achtige inrichting houdt, zal dit zeker een geweldige slaapkamer vinden! Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gesproken niet zo van de bloemetjes ben. Het wordt al snel te tuttig en oma-achtig. Maar in de slaapkamer van Sandy vind ik dat dat heel goed gedoseerd is. Ik ben onder de indruk!

Bloemige slaapkamer van Sandy

Bloemige slaapkamer van Sandy

Via paintmewhite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.