Keuken

Een keuken met pastelkleuren

Een keuken is voor mij een plekje in huis waar ik graag mijn tijd doorbreng. Ik vind het heerlijk om te koken en wat is mooier dan dat om het in een keuken te doen die helemaal naar je eigen smaak is ingericht. Nu bezitten wij twee huizen met allebei een hele andere keuken. De één is super modern en strak met greeploze deuren en kasten, de ander is erg speels met allemaal losse elementen.

Elke woning een andere keuken

Graag zou ik in mijn volgende woning weer een andere keukeninrichting willen hebben. Elke dag ben ik weer opzoek naar inspiratie voor verschillende ruimtes in huis, en de keuken is één van mijn favoriet! Vandaag wil ik wat foto’s met jullie delen van deze keuken met pastelkleuren. Ik ben hem helemaal om. Pastel kleuren in een industriële ruimte. De perfect match!

Een keuken met pastelkleuren

Een keuken met pastelkleuren

Een keuken met pastelkleuren

Een keuken met pastelkleuren

Via Heidi Lerkenfeldt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.