Tuin

Grijze wanden tuin

Is je tuin toe aan nieuwe schuttingen of muur? Bekijk dan de volgende foto’s die ik voor jullie heb geslecteerd.
De houten schuttingen die zien we vrijwel overal in een tuin, maar een donker grijze muur of schutting kom je niet vaak tegen. Maar moet eerlijk zeggen dat ik dat juist heel chique vind, vind je ook niet?

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Grijs niet sober maar luxe

Men denkt gauw bij de kleur grijs aan ‘sober’, maar door de muren in de tuin deze mooie kleur te geven straal je luxe uit. Bovendien gaat grijs heel mooi met hout. Dus vind je een grijze muur net iets too much, dan kan je dit doorbreken met houtgebruik.
Ik ga mijn vriend alvast overtuigen welke kleur ik de schuttingen ga geven!

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Grijze wanden tuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *