Huis inrichting

Prachtige artistieke huis

Wow! Dit artistieke huis heb ik gevonden in de Urbis Magazine. Hij behoort tot de bekende schilder en beeldhouwer, Max Patté uit London. Deze bungalow stampt uit de jaren 1920 en is gevestigd in Island Bay in Wellington. Het huist ook een galerie waar Max aan het werk kan, en zijn woning zit vol met sculpturen die hij zelf heeft gemaakt.

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Anders dan anders

Wat ik zo leuk vind aan dit huis is dat alles anders dan anders is. Persoonlijk zou ik mijn woning niet zo inrichten, maar ondanks dat vind ik het wel iets unieks hebben waar ik mezelf wel een paar nachten zie overnachten. Een absolute grote inspiratiebron!

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Prachtige artistieke huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.