Keuken

Een hoogglans zwarte klassieke keuken

Een hoogglans zwarte keuken zie je vaak voorbij komen, maar een hoogglans ‘klassieke’ keuken zie je veel minder vaak.
Ik kreeg de laatste tijd wat mailtjes van lezers of ik een keer wat wilde schrijven over een ‘donkere’ klassieke keuken en ik moet eerlijk zeggen dat ik het toch wel een tijdje heeft geduurd totdat ik de geschikte foto’s heb gevonden. Negen van de tien keer vond ik ze niet mooi, of je zag enkel alleen details.
Vandaag ben ik deze keuken tegengekomen die door Blair Harris is ontworpen. Een klassieke zwarte hoogglans keuken met toch wat moderne elementen erin. Wat vinden jullie ervan?

Een hoogglans zwarte klassieke keuken

Een hoogglans zwarte klassieke keuken

Een hoogglans zwarte klassieke keuken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.